Allmänna Villkor

Hur bokar jag en aktivitet?

Innan du kan boka en aktivitet hos Stenungsunds OK måste du vara inloggad i vårt system. Om du har ett konto välj Logga in till höger i toppmenyn. Är du ny och inte har något konto, välj Bli medlem > Skapa konto i huvudmenyn ovan. Efter det kan du välja att boka aktiviteter. 

Bekräftelse på bokning / Faktura

När ni bokar en aktivitet hos Stenungsunds OK skickas alltid en bokningsbekräftelse via e-post till er. Det betyder att ni blir aviserad via e-post. Om aktiviteten är avgiftsbelagd, kommer en faktura att finns tillgänglig för granskning via aviseringmailet och på ert konto, under fliken mina fakturor. 

Avbokning & Ombokning

Av och ombokningar tar vi hand om via info@stenungsundsok.se. För avbokning ange den bokades namn, personnummer, aktivitet och en anledning om man vill. För ombokning skriv den bokades namn, personnummer, vilken aktivitet man har haft, vilken aktivitet man önskar att byta till.

Inställd aktivitet

Vi kan tvingas ställa in en aktivitet om deltagarantalet är för litet eller vid sjukdom. Om aktiviteten är avgiftsbelagd kommer ni att återfå den inbetalda avgiften.