Bli medlem

Som medlem i Stenungsunds OK har du möjlighet att tävla inom orientering, löpning och skidåkning. Klubben erbjuder träningstillfällen året runt, men även andra roliga aktiviteter utanför träningarna. Som medlem får du även tillgång till klubbstuga med bastu.

Vi är glada för alla som vill bli aktiva medlemmar eller som vill ge sitt bidrag till klubben som stödmedlem. 

 

Medlemskonto

För att bli medlem i Stenungsunds Orienteringsklubb behöver ni skapa ett konto. Ni väljer själva typ av medlemskap (vuxen, ungdom, stöd- eller familjemedlem) vid registrering. Vill ni skapa ett familjekonto ber vi er vänligen läsa instruktionerna nedan först.

Medlemsavgiften betalas direkt i samband med nyregistrering, via faktura. Fakturan kommer finnas tillgänglig för granskning i inloggat läge, så fort kontoregistreringen slutförts. Medlemskapet gäller per kalenderår. Vid årsskifte får du ett mejl med påminnelse om att förnya ditt medlemskap.

  • Klicka på Skapa konto högst upp i den röda menyn.

 

Familjekonto

Viktigt vid skapande av familjekonto! Det är bara den första personen i familjen (helst en förälder/vårdnadshavare) som skapar ett konto via formuläret ”Skapa konto”. Övriga familjemedlemmar läggs till, efter inloggning på det första kontot.
Här hittar ni en manual för skapande av familjekonto.

I familjemedlemskap ingår ungdomar t o m 20 år.

 

Intresseanmälan

Intresseanmälan är till för dig som, via e-mail, vill ha löpande information om vad som händer i klubben. Du kanske vill veta när vi planerar in vår nästa nybörjarkurs, eller så har du kanske ett barn som är nyfiket på orientering och som skulle vilja komma och prova, på någon träning snart?

 

Medlemsavgift

Aktiv vuxen 350 kr/år
Stödmedlem 100 kr/år
Ungdom (t o m 20 år)   200 kr/år
Familj 700 kr/år
Intresseanmälan     0 kr/år