Klubbnyheter

Här finns det senaste från Stenungsunds Orienteringsklubb.

Varje månad nollställs nyhetssidan och föregående månads nyheter hamnar i arkivet. Detta arkiv finns att hitta till höger på denna sidan, under rubriken Nyhetsarkiv.

Nya banor varje vecka!

  • 26 apr 2021
  • träning

image: Nya banor varje vecka!

Vi är väldigt glada över den starka uppslutningen kring vårt Corona-anpassade träningsupplägg på torsdagar! Vi fortsätter varje vecka under våren och även om vi är på samma plats i några veckor innan vi byter är det nya banor och därmed nya träningsmöjligheter varje vecka. Någon av oss ifrån OL-Kommittén är alltid på plats om du behöver hjälp eller tips i din orientering och det finns banor som passar alla!

Bästa träningshälsningar 

OL-Kommittén

Träningar under våren 2021!

  • 24 apr 2021
  • träning

image: Träningar under våren 2021!

OBS! Även om samlingsplatsen är densamma 4 veckor i rad, så är det nya banor från vecka till vecka!

Torsdag den 8 april drar vi igång med våra organiserade träningar igen, som vi har längtat!

Såhär tränar vi under våren 2021 - lite praktisk information:

Vi kör på torsdagar och det är fri start mellan 17.30 till 19.00 och det kommer att finnas ett varierat utbud av banor så att det finns något för alla. Vi kommer variera vilken karta och terräng vi använder och först ut är Toröd under april månad. Ni hittar uppdaterad information om samlingsplats för respektive tillfälle under kommande aktiviteter på hemsidan. Där hittar Ni också vem som kommer att vara ansvarig på plats och hjälpa till med kartor, om det finns frågor eller om man behöver tips