Fler engagerade medlemmar!

Här finns det senaste från Stenungsunds Orienteringsklubb.

Varje månad nollställs nyhetssidan och föregående månads nyheter hamnar i arkivet. Detta arkiv finns att hitta till höger på denna sidan, under rubriken Nyhetsarkiv.

  • 17 sep 2020
  • medlemmar, ungdom, vision 2021

image: Fler engagerade medlemmar!

De flesta föreningar är beroende av sina medlemmar och att man hjälper till med det man kan. Så även Stenungsunds OK. Nu är vi i styrelsen och OL-kommittén nyfikna på vad ni kan tänka er att hjälpa till med och vad ni vill lära er mer om.

Fyll i denna enkät så hjälper ni oss att planera upp verksamheterna framåt!

Medlemsenkät 2020

Vad kan du göra för Stenungsunds OK?

Som medlem kan hjälpa till med mycket. Beroende på hur mycket tid man lägga och vad man kan. Allting skall ske i balans med livet i övrigt. Men man får mycket tillbaka om man ger lite. De som bakar till vår tävlingar gör en värdefull insats som uppskattas av hungriga orienterare. Det samma gäller dem som ställer sig och grillar hamburgare. 

Det finns de som gillar att arrangera träningar och lägga banor. Vi har några som ritar kartor och de vill gärna bli fler och kan tänka sig att visa hur man gör för de som är nyfikna på det.

 

Och en hel massa andra saker. Gå in på enkäten och fyll i vad du och din familj kan stötta med. Vi behöver fler engagerade och involverade medlemmar för att vi skall lyckas med den fina verksamhet vi har och som röner större och större intresse.

Medlemsenkät 2020