"10mila" i Furufjäll

Här finns det senaste från Stenungsunds Orienteringsklubb.

Varje månad nollställs nyhetssidan och föregående månads nyheter hamnar i arkivet. Detta arkiv finns att hitta till höger på denna sidan, under rubriken Nyhetsarkiv.

  • 18 jul 2020

Ett normalt år fylls kalenderna av många roliga tävlingar och andra aktiviteter. Bland dem räknas Jukolakaveln och 10mila definitivt in. Men i dessa corona-tider så ställs de flesta tävlingar in av förklarliga skäl. Men det stoppar inte kreativa klubbar som andå vill göra något roligt tillsammans med klubben.

För drygt en månad sedan så arrangerade därför Göteborg-Majorna OK Jukola-utmaningen vid Härlanda tjärn under ordnade former. Stenungsunds OK ställde upp med laget på bild som sprang in på en hedrande 15:e plats av 42 startande lag.

https://eventor.orientering.se/Events/ResultList…

Vårt bidrag till denna tävlingsfattiga sommar blir en 10mila-träning med tävlingsformer där upp till 12 klubbar får springa i den hörliga Furufjälls-terrängen söndag den 2/8. Mer info kommer här och inbjudan finns redan nu på Eventor.

https://eventor.orientering.se/Events/Show/31708

Vi välkomnar bara tävlande och ber publiken att följa tävlingen via live-resultaten istället enligt rekomendationer från SOFT och Folkhälsomyndigheten.