10mila 2020 Idrefjäll

Här finns det senaste från Stenungsunds Orienteringsklubb.

Varje månad nollställs nyhetssidan och föregående månads nyheter hamnar i arkivet. Detta arkiv finns att hitta till höger på denna sidan, under rubriken Nyhetsarkiv.

  • 12 jul 2020

image: 10mila 2020 Idrefjäll

10mila Idre 26-27 september

10mila blev ju struket i våras men planeras nu att avgöras på Idrefjäll 26-27 september. Har själv sprungit ett flertal gånger i Idre och bättre terräng kan man inte få så det vore fantastiskt kul att få ihop lag.

Kanske är det svårt att få ihop lag helt själva men fylla på med några från andra klubbar kan säkert ordnas om det behövs. Med tillräckligt intresse borde vi kunna få ihop både ett dam- och ett herrlag. Kolla på inbjudan, och hör av er till mig: jan.hansson@worley.com  T 0702394754 senast 31/7, anmälan ska vara inne 10/8 men behöver vi komplettera med utomklubbslöpare behövs lite tid för det. 

En förutsättning för att kunna genomföra arrangemanget är att det kommer att tillåtas folksamlingar upp till 500 personer, man kommer alltså att följa de riktlinjer som gäller map Corona.. Själva TC kommer inte att vara nåt annat än start- och växlingsfållor och mål dvs inget folk på TC mer än in och utgående löpare. Boende i stugorna på Idrefjäll och man följer tävlingen via websändning på TV. Ett ovanligt bekvämt 10mila alltså förutom sin egen sträcka som blir den vanliga förnöjsamma "plågan".

Slutligt beslut om att genomföra tävlingen blir nån vecka innan anmälan går ut.

/Janne