Fakturor medlemsavgift utskickade

Här finns det senaste från Stenungsunds Orienteringsklubb.

Varje månad nollställs nyhetssidan och föregående månads nyheter hamnar i arkivet. Detta arkiv finns att hitta till höger på denna sidan, under rubriken Nyhetsarkiv.

  • 1 jun 2020

Fakturor medlemsavgift utskickade!

I veckan har fakturor på medlemsavgiften 2020 skickats ut till alla medlemmar. De flesta av er har fått fakturan via mail. Vid familjemedlemskap har fakturan gått till en medlem i familjen. För ett fåtal kommer den att dimpa ner i brevlådan inom kort. Några av er hade redan betalat in medlemsavgiften och ni bör ha fått en bekräftelse på erlagd betalning.

Vi har noterat att faktura för familjemedlemskap i vissa fall har ställts ut på ett av barnen i familjen, istället för på målsman. Vad som styr vem fakturan går till är oklart, men vi har ställt frågan till Kansliet Onlines support.

Om någon av er som redan betalat in avgiften för 2020, felaktigt har fått en ny faktura under veckan, kontakta oss på kassor@stenungsundsok.se.

Vi ber om ursäkt för att fakturorna har dröjt. Med hjälp av den nya hemsidan så kan vi hantera avgifter och betalningar smidigare. Därför har vi valt att vänta på att få den på plats innan vi har skickat ut årets faktura.